KAP 140 NOT WORKING

Questions about deployment and use of Air Manager Instruments

Moderators: russ, Ralph

Post Reply
Message
Author
focusedfrog
Posts: 16
Joined: Tue Dec 01, 2020 12:03 am

KAP 140 NOT WORKING

#1 Post by focusedfrog »

Hello, I am unable to get the KAP 140 and the ADF to work at all in the Cessna 172? All other instruments like the GNS 530 and 430, ignition and switches, Trim, flaps and Transponder all work great, but nothing at all happening in the KAP or ADF? The KAP has all displays showing and never changes to match what is on the KAP in the Cessna. Any ideas please what I may be doing wrong here?

thanks Eric
1.png
2.png

focusedfrog
Posts: 16
Joined: Tue Dec 01, 2020 12:03 am

Re: KAP 140 NOT WORKING

#2 Post by focusedfrog »

anyone any idea on this pleas, why the KAP 140 is not working at at on my panel. All others except the ADF are working just fine.

thanks
Eric

User avatar
Ralph
Posts: 7928
Joined: Tue Oct 27, 2015 7:02 pm
Location: De Steeg
Contact:

Re: KAP 140 NOT WORKING

#3 Post by Ralph »

You're probably using a custom aircraft?

Vossing
Posts: 9
Joined: Sat Mar 21, 2020 6:57 am

Re: KAP 140 NOT WORKING

#4 Post by Vossing »

I have the same problem. ADF needle is not responding on the combined OMNI VOR/ADF panel for the Cessna 172SP. Problem is intermittent.

User avatar
Ralph
Posts: 7928
Joined: Tue Oct 27, 2015 7:02 pm
Location: De Steeg
Contact:

Re: KAP 140 NOT WORKING

#5 Post by Ralph »

This is topic is about a KAP140, not about an ADF. Please stay on topic.

Post Reply