Page 1 of 1

Can I Use TWO (2) Knobsters on ONE (1) Instance of AirManager?

Posted: Sat Jun 18, 2022 1:19 pm
by Daviator
I attempted to use two knobster's (v1) on AM v4, 1 for the left panel, q for the right and could not. Each knobter is recognized in WIndows and AM, but I only have one channel to choose from in the insterface. If I enable one, I can't use the other.

Cheers
D

Re: Can I Use TWO (2) Knobsters on ONE (1) Instance of AirManager?

Posted: Sat Jun 18, 2022 6:59 pm
by Ralph
One has to be configured as channel A and the other one as channel B.

Re: Can I Use TWO (2) Knobsters on ONE (1) Instance of AirManager?

Posted: Fri Jun 24, 2022 12:22 pm
by Daviator
G'day Ralph,

Thanks for the reply. I did that. Both devices recognized by windows and AM, but when I select one channel, that's all I have to work with, and same for the other channel. I cannot use both at the same time.

Re: Can I Use TWO (2) Knobsters on ONE (1) Instance of AirManager?

Posted: Fri Jun 24, 2022 3:29 pm
by Sling
You can only use 1 knobster on a panel at a time. If you have 2 panels then you can set 1 to use A and the other to use B. Hope that helps.

Re: Can I Use TWO (2) Knobsters on ONE (1) Instance of AirManager?

Posted: Thu Jul 28, 2022 6:47 pm
by Daviator
Sorry for the super late reply. I have two panels, one on each of 2 screens. I cannot use one knobster on one, and the other on the other. Both knobters are recognized by Windows, but only one can be selected in AM.