Multiple diferent scroll menus in the same encode

Help creating logic scripts for Air Manager Instruments

Moderators: Ralph, russ

Post Reply
Message
Author
User avatar
Marcnamara2021
Posts: 83
Joined: Wed Dec 01, 2021 6:00 am
Location: Sao Jose dos Campos, SP

Multiple diferent scroll menus in the same encode

#1 Post by Marcnamara2021 »

Dear guys

Another problem encountered that I tried to solve I managed to get to a certain point:

I have a rotary encoder, which has to make two different menus work with a scrolling pointer.

I've already built both, but I would need a tip on how to make them work distinctly, without interfering with each other.

The file shows where I got.

Best regards

Marcio Amaral

User avatar
Keith Baxter
Posts: 3780
Joined: Wed Dec 20, 2017 11:00 am
Location: Botswana

Re: Multiple diferent scroll menus in the same encode

#2 Post by Keith Baxter »

Hi,

in the dial callback create a condition something like.

if page == green then (bla bla bla) end
if page == red then (bla bla bla) end

Keith
AMD RYZEN 9 5950X CPU, Corsair H80I cooler, ASUS TUF GAMING B550-PLUS AMD Ryzen Mother Board,  32Gb ram Corsair Vengeance 3000Mh, MSI GTX960 4G graphics card 

User avatar
Marcnamara2021
Posts: 83
Joined: Wed Dec 01, 2021 6:00 am
Location: Sao Jose dos Campos, SP

Re: Multiple diferent scroll menus in the same encode

#3 Post by Marcnamara2021 »

Yes, Keith, thanks for the reply. I understood but the file already switches to red screen when the push button is clicked, hiding the blue page menu 1, however the scrroll function does not apply to the red page menu. How to tell dial_change that I'm on the second menu and that the arrow should only work on the red page menu?

Thanks

Post Reply