changing size of instruments

Help with Air Manager Android version

Moderators: russ, Ralph

Post Reply
Message
Author
josine01
Posts: 7
Joined: Thu Jan 06, 2022 9:45 am

changing size of instruments

#1 Post by josine01 »

Hallo,
I have changed the ROM of my Tablet to a Custom Rom Android 7.1, it works very well. Airmanager works also fine, but I can not change the size of the instruments. Can you help me? Many thanks
Josef

User avatar
Ralph
Posts: 7910
Joined: Tue Oct 27, 2015 7:02 pm
Location: De Steeg
Contact:

Re: changing size of instruments

#2 Post by Ralph »

Go to the edit mode, and then pinch with your fingers.
https://siminnovations.com/wiki/index.p ... g_the_menu

josine01
Posts: 7
Joined: Thu Jan 06, 2022 9:45 am

Re: changing size of instruments

#3 Post by josine01 »

Sorry, of course I know this, but with the new ROM it will not work. Any Idea?

User avatar
jph
Posts: 2848
Joined: Fri Apr 10, 2020 12:50 pm
Location: Somewhere over the rainbow..

Re: changing size of instruments

#4 Post by jph »

Flash the 'old' rom - the original rom !
You simply cannot expect anybody to support a non standard implementation. :( :? :shock: That is crazy.
All of these totally non official 'custom' 'roms' are total botch jobs.

Restore it to factory.
Joe. CISSP, MSc.

User avatar
Ralph
Posts: 7910
Joined: Tue Oct 27, 2015 7:02 pm
Location: De Steeg
Contact:

Re: changing size of instruments

#5 Post by Ralph »

I didn't even notice the custom ROM thing, that's indeed a bit dodgy, and also impossible to debug.

Post Reply