A32NX FlyByWire Overhead

Make requests for others to help test your instruments before they are ready for submission to the store

Moderators: Ralph, russ

Message
Author
User avatar
Sling
Posts: 4865
Joined: Mon Sep 11, 2017 2:37 pm
Contact:

Re: A32NX FlyByWire Overhead

#111 Post by Sling »

The instruments you show in those shots are not overhead instruments. Currently the only MSFS compatible instruments in the community store are those for the overhead. People are working on other instruments.

User avatar
Puukka
Posts: 36
Joined: Sat Oct 02, 2021 1:25 pm

Re: A32NX FlyByWire Overhead

#112 Post by Puukka »

Puukka wrote: Sun Feb 06, 2022 7:21 pm Hi Scarabée

Progressive light works great!
Using Stable version 0.7.4:
Strangely when I klick the wiper switches to the right, every lights and displays get dark, clicking again, and the they are lit up again.
These knobs don´t work:
Wipers, Fuel Pumps, Integr Light, Dome Light.
Anyone else having these issues?

Thanks and regards,
Herbert
Hi Scarabée
Sorry, WIper and Fuel Pumps are now working after I´ve re-installed 4.0 and the update 4.1 again!
Thanks a lot, great work!!!!

Herbert
Herbert Puukka

MSFS - Air Manager Piper Seneca, PMDG 737, PF3, Navigraph

michelsamy
Posts: 8
Joined: Sat Aug 07, 2021 12:31 pm

Re: A32NX FlyByWire Overhead

#113 Post by michelsamy »

Sling wrote: Fri Feb 11, 2022 11:53 pm The instruments you show in those shots are not overhead instruments. Currently the only MSFS compatible instruments in the community store are those for the overhead. People are working on other instruments.
hello thank you for the answer, but when I go to the store it is marked for msfs, if you have a solution to make it work that would be great


image.png

User avatar
Sling
Posts: 4865
Joined: Mon Sep 11, 2017 2:37 pm
Contact:

Re: A32NX FlyByWire Overhead

#114 Post by Sling »

Yes they are the MSFS A320 overhead instruments but that’s not what you showed originally. What was the specific question related to using them?

michelsamy
Posts: 8
Joined: Sat Aug 07, 2021 12:31 pm

Re: A32NX FlyByWire Overhead

#115 Post by michelsamy »

Hello,
so I misspoke, in fact I have msfs 2020 air manager and airplayer (everything is updated) when I use the a32nx flybywire instruments from the air manager store the information between msfs 2020 and air manager does not go up, unfortunately if I use another instrument from the store it works.
my question is: is it necessary to do a manipulation or a particular programming or a procedure to communicate the instruments of A32nx fbw to the msfs 2020
for any help I am a taker.

thank you

User avatar
Ralph
Posts: 6636
Joined: Tue Oct 27, 2015 7:02 pm
Location: De Steeg
Contact:

Re: A32NX FlyByWire Overhead

#116 Post by Ralph »

I have no idea :)

Only the audio (volume) panel is missing right now, is that correct?

Scarabee78
Posts: 52
Joined: Wed Sep 23, 2020 4:44 pm

Re: A32NX FlyByWire Overhead

#117 Post by Scarabee78 »

Hello,
Only the audio (volume) panel is missing right now, is that correct?
The instrument ACP is submited ;) Wait...

Scarabée

User avatar
Ralph
Posts: 6636
Joined: Tue Oct 27, 2015 7:02 pm
Location: De Steeg
Contact:

Re: A32NX FlyByWire Overhead

#118 Post by Ralph »

Awesome! I saw that your screenshot also shows a little metal bar on the top side of the middle part, so above the fire panel. Is that also a separate instrument?

Is it okay if I turn it into a panel? Maybe with a landscape and portrait layout.

Scarabee78
Posts: 52
Joined: Wed Sep 23, 2020 4:44 pm

Re: A32NX FlyByWire Overhead

#119 Post by Scarabee78 »

I'm waiting for the instruments to be all available in the store to offer a complete dashboard.
You can download all the instruments and 2 "cover" (the little metal bar you search for) here in the meantime :
https://flightsim.to/file/27278/a32nx-o ... innovation

Scarabée

User avatar
Ralph
Posts: 6636
Joined: Tue Oct 27, 2015 7:02 pm
Location: De Steeg
Contact:

Re: A32NX FlyByWire Overhead

#120 Post by Ralph »

No problem, I'll wait for Tony ;)

Post Reply