AM not working - instruments vanishing

Discuss suspected bugs with other users and Sim Innovations Staff

Moderators: Ralph, russ

Message
Author
User avatar
Keith Baxter
Posts: 2814
Joined: Wed Dec 20, 2017 11:00 am
Location: Botswana

Re: AM not working - instruments vanishing

#11 Post by Keith Baxter » Fri May 07, 2021 1:20 pm

Hi

I will download and test a little later after f1 practice.

Keith
AMD RYZEN 9 5950X CPU, Corsair H80I cooler, ASUS TUF GAMING B550-PLUS AMD Ryzen Mother Board,  32Gb ram Corsair Vengeance 3000Mh, MSI GTX960 4G graphics card 

User avatar
Keith Baxter
Posts: 2814
Joined: Wed Dec 20, 2017 11:00 am
Location: Botswana

Re: AM not working - instruments vanishing

#12 Post by Keith Baxter » Fri May 07, 2021 3:07 pm

Hi Detlef,

Those instruments work OK by me. (using the AM4 (beta 40))

So it must be something else.

Some time back I had SDK errors every now and again but not recently. Now that I think about it not since I upgraded my PC from a Intel 6700k cpu to the Ryzen 7 5950x.
But that could just be coincidence.

Might be best to ask Corjan to jump on your machine an have a quick look if you do not find a solution

Keith
AMD RYZEN 9 5950X CPU, Corsair H80I cooler, ASUS TUF GAMING B550-PLUS AMD Ryzen Mother Board,  32Gb ram Corsair Vengeance 3000Mh, MSI GTX960 4G graphics card 

Detlef
Posts: 94
Joined: Mon Nov 16, 2020 9:43 am
Location: Bavaria

Re: AM not working - instruments vanishing

#13 Post by Detlef » Fri May 07, 2021 4:30 pm

Hi Keith,

thanks for checking. Only for F1 races are shown on public TV here in Germany this year and no qualifying.

I have restored all Carenado instruments by now. They all have a different id now, so I have to do some work on the panel.
Everything is fine, except that every now and then AM won't start.


@Corjan,
it might be helpful if you take the time to look into my machine. I am not sure, because the problem is sporadic right now.
Might be better, if the problem persists.

Thank you
Detlef

Detlef
Posts: 94
Joined: Mon Nov 16, 2020 9:43 am
Location: Bavaria

Re: AM not working - instruments vanishing

#14 Post by Detlef » Fri May 07, 2021 4:32 pm

Detlef wrote:
Fri May 07, 2021 4:30 pm
Only four typo
Detlef

User avatar
Corjan
Posts: 2371
Joined: Thu Nov 19, 2015 9:04 am

Re: AM not working - instruments vanishing

#15 Post by Corjan » Fri May 07, 2021 6:11 pm

Hi,

Let me know when you have time, and indeed when you can reproduce it.
I can install eclipse on your system, and debug what the issue is.

Corjan

Detlef
Posts: 94
Joined: Mon Nov 16, 2020 9:43 am
Location: Bavaria

Re: AM not working - instruments vanishing

#16 Post by Detlef » Fri May 07, 2021 6:15 pm

Corjan,

thank you for the offer. I will wait until the error happens more predictably.

Detlef

User avatar
jph
Posts: 661
Joined: Fri Apr 10, 2020 12:50 pm
Location: Somewhere over the rainbow..

Re: AM not working - instruments vanishing

#17 Post by jph » Sat May 08, 2021 2:00 pm

Detlef wrote:
Fri May 07, 2021 4:30 pm
thanks for checking. Only for F1 races are shown on public TV here in Germany this year and no qualifying.
Detlef
Look at subscribing to https://f1tv.formula1.com/ ?
Its only about 50 euros a year.
It ;should; be available in Germany without any issues, otherwise, perhaps get a vpn ? . I am just watching Qualy live :) = GO MAX !! :mrgreen:
“Everything in moderation, including moderation.”
“Experience is merely the name men gave to their mistakes.”
Joe (CISSP) -IT security consultant

User avatar
Keith Baxter
Posts: 2814
Joined: Wed Dec 20, 2017 11:00 am
Location: Botswana

Re: AM not working - instruments vanishing

#18 Post by Keith Baxter » Sat May 08, 2021 5:12 pm

Oh dear...

Another trip to the bathroom, kick the seat in and use up two bog rolls wiping tears away.
Feel for you MAX. Just not good enough buddy. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:


Keith
AMD RYZEN 9 5950X CPU, Corsair H80I cooler, ASUS TUF GAMING B550-PLUS AMD Ryzen Mother Board,  32Gb ram Corsair Vengeance 3000Mh, MSI GTX960 4G graphics card 

User avatar
jph
Posts: 661
Joined: Fri Apr 10, 2020 12:50 pm
Location: Somewhere over the rainbow..

Re: AM not working - instruments vanishing

#19 Post by jph » Sun May 09, 2021 9:13 am

Keith Baxter wrote:
Sat May 08, 2021 5:12 pm
Oh dear...

Another trip to the bathroom, kick the seat in and use up two bog rolls wiping tears away.
Feel for you MAX. Just not good enough buddy. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:


Keith
:mrgreen:
MAX will be good enough today when the flag drops !. He needs to wipe that 'holier than though' - 'I am sent by god' - 'Play the 'race' card' (not in F1 context) - smugness off that idiot Hamilton's face and his 'creepy' radio messages and press comments. :o :lol:
We will see in a few hours brother. Max is driving the car beyond its theoretical ability. Best driver on the grid by far. Wait until next year with Lando as his team mate. !!
Ooo. sorry to op, going off topic a bit but it was the thought of Keith's bog rolls. :oops: :cry: :evil: :roll: :? :lol:
“Everything in moderation, including moderation.”
“Experience is merely the name men gave to their mistakes.”
Joe (CISSP) -IT security consultant

User avatar
Keith Baxter
Posts: 2814
Joined: Wed Dec 20, 2017 11:00 am
Location: Botswana

Re: AM not working - instruments vanishing

#20 Post by Keith Baxter » Sun May 09, 2021 4:33 pm

I suppose the the result says a lot.

Good battle.. I enjoyed the race..

Apologies to the OP for going off topic...

Keith
AMD RYZEN 9 5950X CPU, Corsair H80I cooler, ASUS TUF GAMING B550-PLUS AMD Ryzen Mother Board,  32Gb ram Corsair Vengeance 3000Mh, MSI GTX960 4G graphics card 

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests