Licensing question

Peer support for Air Manager desktop users

Moderators: russ, Ralph

Post Reply
Message
Author
bigblip
Posts: 20
Joined: Mon Sep 28, 2020 5:55 pm

Licensing question

#1 Post by bigblip » Thu Jul 22, 2021 8:11 am

Hi. At the moment I have Air Manager 4 licensed on the same machine as my sim (FS2020). I would like to try running it on a different computer on the same network. Do I have to completely uninstall and reinstall on the separate machine to try this? Or can I install it on the second machine as long as I am not using it on the first? Hope that makes sense. Thanks.

bigblip
Posts: 20
Joined: Mon Sep 28, 2020 5:55 pm

Re: Licensing question

#2 Post by bigblip » Tue Jul 27, 2021 10:55 am

Sorry to bump - anyone have any thoughts? Thanks.

User avatar
Ralph
Posts: 5310
Joined: Tue Oct 27, 2015 7:02 pm
Location: De Steeg
Contact:

Re: Licensing question

#3 Post by Ralph » Tue Jul 27, 2021 11:33 am

Please see our wiki for user manuals: http://siminnovations.com/wiki/index.ph ... ense_reset
When you run into the 3 resets limit then send us an email.

bigblip
Posts: 20
Joined: Mon Sep 28, 2020 5:55 pm

Re: Licensing question

#4 Post by bigblip » Tue Jul 27, 2021 12:16 pm

Thanks Ralph - I did look in the wiki, but I wouldn't have thought of searching for 'license resets'. Appreciate the help and the link. Cheers.

User avatar
Ralph
Posts: 5310
Joined: Tue Oct 27, 2015 7:02 pm
Location: De Steeg
Contact:

Re: Licensing question

#5 Post by Ralph » Tue Jul 27, 2021 12:30 pm

It's on the main page, all the way to the bottom. A wiki redesign is on our to-do list, as many other things :)

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests