Second pc for 3 airmanager panels.

Peer support for Air Manager desktop users

Moderators: Ralph, russ

Post Reply
Message
Author
Drewsta
Posts: 7
Joined: Tue Nov 27, 2018 2:33 am

Second pc for 3 airmanager panels.

#1 Post by Drewsta » Tue Apr 13, 2021 3:08 am

Hi all, i understand that airmanager will run on a second pc leaving the main pc for FSX only. My question is does the second “airmanager” pc have to be super powerful to run the gauges or would a medium pc with medium GPU work ok?

Cheers
Drew

User avatar
Sling
Posts: 4384
Joined: Mon Sep 11, 2017 2:37 pm
Contact:

Re: Second pc for 3 airmanager panels.

#2 Post by Sling » Tue Apr 13, 2021 3:40 am

Hi Drew,

The second machine can be pretty low end. It depends what you want to run but generally most instruments run well on lower spec machines. It’s worth installing the demo to get an idea.

Drewsta
Posts: 7
Joined: Tue Nov 27, 2018 2:33 am

Re: Second pc for 3 airmanager panels.

#3 Post by Drewsta » Tue Apr 13, 2021 3:56 am

Thanks for that. I had FSX and 4 screens with airmanager running well and smooth on 1 pc which was core i5 6600k with 8GB ram and Gtx 970. Main screen was 55inch tv. Then cpu died so I upgraded to Steel legend 450 with Ryzen 5 3600 and 16gb Corsair ddr4 ram with GTX 980.

Reinstalled everything and now FSX runs really jerky with airmanager also running. Not sure why or what’s happened.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 13 guests