Installing AM 4.0

Latest Information on Sim Innovation's flagship product Air Manager

Moderators: Ralph, russ

Post Reply
Message
Author
DKitch
Posts: 3
Joined: Sat Oct 10, 2020 5:46 pm

Installing AM 4.0

#1 Post by DKitch » Tue Apr 27, 2021 3:18 am

I currently am using AM 3.7. Do I need to uninstall 3.7 before installing 4.0 or will 4.0 install over 3.7 when activating the executable? Thanks for your help.
Dale K

User avatar
Ralph
Posts: 5088
Joined: Tue Oct 27, 2015 7:02 pm
Location: De Steeg
Contact:

Re: Installing AM 4.0

#2 Post by Ralph » Tue Apr 27, 2021 5:07 am

Yes just run the installer. It will replace the 3.x files.
All instruments and configuration are in C:/users/your username/Air Manager/
If you want to make a backup, then you'll need this folder.

eloyrfs@gmail.com
Posts: 1
Joined: Tue Apr 27, 2021 9:22 am

Re: Installing AM 4.0

#3 Post by eloyrfs@gmail.com » Tue Apr 27, 2021 9:30 am

Hi Ralph,

Is there a way to have the previous plugin? for some reason when I installed AM 4.0 and new plugin my windows 10 started acting wrongly. lost touch screen in my 3 screens I use for AM instruments. I still have the monitors available and can see the windows screens in them but no touch capabilities. I have re-checked the touch options using the calibration setup but still no touch capabilities for these 3 screens. Also my mouse pointer is acting strange hiding and blinking all the time. Windows prompted a warning when installing both AM4.0 and new plugin saying that publisher was not in their trusted list and I had to manually override to complete downloading/installation.
I went back and re-installed AM3.7 from the website but it is not working (I believe is because the new plugin?) when trying to open 3.7 it stays in the initial opening screen.
Thank you for your help,
Eloy

User avatar
brodhaq
Posts: 144
Joined: Wed Jun 29, 2016 4:13 pm

Re: Installing AM 4.0

#4 Post by brodhaq » Mon May 10, 2021 11:30 am

Hello,
is it possible to use AM3.7 with AM4.0 on the same computer? I have no reason to upgrade all my AirPlayers (would be costly!), so I have no choice but to keep an AM3.7 alive for them. But I would also like to start playing with 4.0 without leaving the 3.7 for some period of time.

Thank you!
Pavel
Pavel Brodský
Prague, Czech Republic

User avatar
Ralph
Posts: 5088
Joined: Tue Oct 27, 2015 7:02 pm
Location: De Steeg
Contact:

Re: Installing AM 4.0

#5 Post by Ralph » Mon May 10, 2021 12:10 pm

Not the release versions. You can run the 4.1 beta next to the 3.7 release version.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests