AM 3.7

General company announcements

Moderators: Ralph, russ

Post Reply
Message
Author
sogibm
Posts: 50
Joined: Fri Dec 01, 2017 2:30 am

AM 3.7

#1 Post by sogibm » Sun Jan 26, 2020 4:11 am

Is air manager 3.7 out? if so how come my download is 3.6?

User avatar
Keith Baxter
Posts: 2807
Joined: Wed Dec 20, 2017 11:00 am
Location: Botswana

Re: AM 3.7

#2 Post by Keith Baxter » Sun Jan 26, 2020 4:28 am

Hi
AM3.7 is in beta

Keith
AMD RYZEN 9 5950X CPU, Corsair H80I cooler, ASUS TUF GAMING B550-PLUS AMD Ryzen Mother Board,  32Gb ram Corsair Vengeance 3000Mh, MSI GTX960 4G graphics card 

RoundEngine
Posts: 91
Joined: Thu Sep 12, 2019 8:27 pm

Re: AM 3.7

#3 Post by RoundEngine » Sun Apr 05, 2020 9:52 pm

Are there any slots on the beta testing team?

User avatar
Sling
Posts: 4432
Joined: Mon Sep 11, 2017 2:37 pm
Contact:

Re: AM 3.7

#4 Post by Sling » Sun Apr 05, 2020 10:13 pm

You do not need a slot. The beta is open to everyone who has an existing AM licence. You can download it from the SI wiki page.
Last edited by Sling on Mon Apr 06, 2020 2:44 am, edited 1 time in total.

RoundEngine
Posts: 91
Joined: Thu Sep 12, 2019 8:27 pm

Re: AM 3.7

#5 Post by RoundEngine » Mon Apr 06, 2020 1:59 am

Great. Thanks.

wrschultz
Posts: 19
Joined: Wed Jan 01, 2020 6:06 pm
Location: KLNS Pennsylvania

Re: AM 3.7

#6 Post by wrschultz » Thu Jul 30, 2020 6:39 pm

Downloaded the AM37 per request when I started up AM. My G1000 panels are now blank for the PFD and MFD. This applies to the SF50 AM provided panel that Russ developed. Great panel but the screen is black. Did something Change that blocks this. If I close the AM panel I now can see the XP Laminar pop out G1000 PFD and MFD. I do see that there is no “background” panel in the SF50 AM provided panel. I know Russ talked about this and it enabled a see through. However, the SF50 panel worked well in AM36. Appreciate any guidance and will try to understand this further. Bill

User avatar
Sling
Posts: 4432
Joined: Mon Sep 11, 2017 2:37 pm
Contact:

Re: AM 3.7

#7 Post by Sling » Thu Jul 30, 2020 9:19 pm

Transparency is broke. Tick the ‘Click through’ box. Hopefully that’s your issue. This should only be needed until it gets fixed properly.

wrschultz
Posts: 19
Joined: Wed Jan 01, 2020 6:06 pm
Location: KLNS Pennsylvania

Re: AM 3.7

#8 Post by wrschultz » Fri Jul 31, 2020 12:30 am

Thanks for the update. That resolved the issue. Will check back on further update releases to see if I need to keep the click through fix. Bill

User avatar
Sling
Posts: 4432
Joined: Mon Sep 11, 2017 2:37 pm
Contact:

Re: AM 3.7

#9 Post by Sling » Fri Jul 31, 2020 2:58 am

I’m glad you got it working. Hopefully Corjan can give us an update soon.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests