Page 1 of 2

Custom Panels not feeding to AP

Posted: Sat Apr 03, 2021 1:31 am
by freedom
Both AM and AP V4 in the same computer. In AM I can see AP showing up but when I add some self made panels to the AP and click “Show” nothing happens (actually only showing blank panel). Checked AM user instrument folder no files are copied.

Troubleshoot by adding community panels. They showed up fine.

May I know how can I fix this? Thanks

Freedom

Re: Custom Panels not feeding to AP

Posted: Sat Apr 03, 2021 5:03 am
by Ralph
Did you activate Air Player?

Re: Custom Panels not feeding to AP

Posted: Sat Apr 03, 2021 5:13 am
by freedom
Yes

Re: Custom Panels not feeding to AP

Posted: Sat Apr 03, 2021 8:25 am
by Ralph
Can you post the log.txt from Air Player here?

Re: Custom Panels not feeding to AP

Posted: Thu Apr 08, 2021 3:11 am
by freedom
Here you go. Thanks
08-04-2021 11:06:17 INFO AirPlayer: Version 4.0.33 HOME_USE BETA
08-04-2021 11:06:17 INFO AirPlayer: HW id = 4e65ebfc7e2766cca7341055a4166d7c
08-04-2021 11:06:17 INFO LicenseFile: Program version: HOME_USE, License: HOME_USE_STANDARD, Valid until: 2021-05-02
08-04-2021 11:06:17 INFO SimRemoteServer: Accepted connection from 192.168.8.2
08-04-2021 11:06:17 ERROR SimRemoteServer: Lost connection with client: An existing connection was forcibly closed by the remote host.
08-04-2021 11:06:17 INFO SimRemoteServer: Accepted connection from 127.0.0.1
08-04-2021 11:06:17 INFO CORCOR: Got license 1 10 1
08-04-2021 11:06:17 INFO CORCOR: Got license 1 8 1
08-04-2021 11:06:17 INFO CORCOR: Got license 1 8 1
08-04-2021 11:06:18 ERROR SimRemoteServer: Lost connection with client: An established connection was aborted by the software in your host machine.
08-04-2021 11:06:18 INFO SimRemoteServer: Accepted connection from 192.168.0.127
08-04-2021 11:06:18 ERROR SimRemoteServer: Lost connection with client: An established connection was aborted by the software in your host machine.
08-04-2021 11:06:18 INFO SimRemoteServer: Accepted connection from 192.168.0.127
08-04-2021 11:08:05 INFO AirPlayer: Received shutdown request
08-04-2021 11:08:05 INFO AirPlayer: Shutting down

Re: Custom Panels not feeding to AP

Posted: Fri Apr 09, 2021 1:37 pm
by freedom
Just pushing. Any help available on this matter?

Re: Custom Panels not feeding to AP

Posted: Sat Apr 10, 2021 6:15 pm
by Ralph
Forgot to reply. I see a lot of disconnecting and reconnecting, so there might be some network issue. Firewall? Unstable or blocking router? Something in that area I would guess.

Re: Custom Panels not feeding to AP

Posted: Sun Apr 11, 2021 1:21 am
by freedom
The machine I tested with was connected via both LAN and WiFi, seems like the 2 IP address is causing disconnections. Let me disconnect the wifi and try again.

Re: Custom Panels not feeding to AP

Posted: Sun Apr 11, 2021 12:35 pm
by WillemijnL
Hi Ralph, I encountered the same problem today. It's not caused by connection problems or something like that. Downloaded panels are transfered to AP without problems, but custom panels (cloned or self created) not. My AM is connected to another laptop with X-Plane and AP (both Windows 10).

Reproduction example: Baron B58 - Com Nav Radio
1. Add "Baron B58 - Com Nav Radio" to the AP panel
--> The instrument is transferred to AP and becomes visible in AP
2. remove "Baron B58 - Com Nav Radio" from the AP panel
3. Clone "Baron B58 - Com Nav Radio". New name: "Baron B58 - Com Nav Radio CLONE"
4. Add "Baron B58 - Com Nav Radio CLONE" to the AP panel
--> nothing is transferred to AP or visible in AP

The instrument folder of "Baron B58 - Com Nav Radio" is appearing in the Air Payer BETA/instruments/OPEN_DIRECTORY folder but the instrument folder of "Baron B58 - Com Nav Radio CLONE" is not.
In the AM log and AP log there is no error message or other info regarding this problem (in both logs last messages are about establishing the connection).

Air Manager Home Use 4.0 (BETA 35)
Air Player Home use 4.0 (BETA 33)

Re: Custom Panels not feeding to AP

Posted: Sun Apr 11, 2021 2:48 pm
by Ralph
I'll give it a try this week.