Should I install AP on computer running Sim, or Aux comp?

Support for Air Player desktop.

Moderators: Ralph, russ

Post Reply
Message
Author
Symphonic5
Posts: 13
Joined: Mon Dec 21, 2020 7:53 pm

Should I install AP on computer running Sim, or Aux comp?

#1 Post by Symphonic5 » Mon Dec 21, 2020 7:58 pm

Hello! I have a beefy desktop to run my sim, and a less beefy laptop with a touchscreen that I plan to use as my instrument panel. Is it recommended that I install AM on the computer with the sim, or on the aux laptop with the touch screen? The other would get AP. I plan on using a knobster with the laptop.

Thanks!

User avatar
Ralph
Posts: 5078
Joined: Tue Oct 27, 2015 7:02 pm
Location: De Steeg
Contact:

Re: Should I install AP on computer running Sim, or Aux comp?

#2 Post by Ralph » Mon Dec 21, 2020 7:59 pm

If you want to run instruments on just one computer then you don't need Air Player. Air Manager can be on any PC in the network.

Symphonic5
Posts: 13
Joined: Mon Dec 21, 2020 7:53 pm

Re: Should I install AP on computer running Sim, or Aux comp?

#3 Post by Symphonic5 » Mon Dec 21, 2020 8:01 pm

Well, that solves that problem. Thanks for the quick response!

User avatar
Ralph
Posts: 5078
Joined: Tue Oct 27, 2015 7:02 pm
Location: De Steeg
Contact:

Re: Should I install AP on computer running Sim, or Aux comp?

#4 Post by Ralph » Tue Dec 22, 2020 4:35 am

If you already purchased Air Player then you can send us an email for a refund.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests