Looking for someone I can pay to build instruments for me

Are you building a cockpit, planning to build one or just dreaming, this is your cockpit builder meeting point

Moderators: Ralph, russ

Message
Author
User avatar
Sling
Posts: 4431
Joined: Mon Sep 11, 2017 2:37 pm
Contact:

Re: Looking for someone I can pay to build instruments for me

#21 Post by Sling » Sat Dec 12, 2020 4:06 pm

I don’t have those aircraft so I can’t really answer for sure. If you are referring to it being popped out from the sim instrument panel then the answer is no not if the aircraft developer didn’t make it a pop out panel.

User avatar
Keith Baxter
Posts: 2805
Joined: Wed Dec 20, 2017 11:00 am
Location: Botswana

Re: Looking for someone I can pay to build instruments for me

#22 Post by Keith Baxter » Sat Dec 12, 2020 4:17 pm

Hi

Tony is right. It depends on the air-frame developer.

You can try this. Not sure it will help.



Keith
AMD RYZEN 9 5950X CPU, Corsair H80I cooler, ASUS TUF GAMING B550-PLUS AMD Ryzen Mother Board,  32Gb ram Corsair Vengeance 3000Mh, MSI GTX960 4G graphics card 

ChuckK
Posts: 75
Joined: Sun Nov 06, 2016 2:33 pm

Re: Looking for someone I can pay to build instruments for me

#23 Post by ChuckK » Sat Dec 12, 2020 5:51 pm

All of the engine gauges and flight instruments are AM. I can send you a .siff file that you would just need to import into AM. Concerning the iPad, IMO its preferable to use a regular monitor running AM on the main sim computer.

Chuck

esmith
Posts: 10
Joined: Wed Dec 09, 2020 4:23 pm

Re: Looking for someone I can pay to build instruments for me

#24 Post by esmith » Mon Dec 14, 2020 1:18 am

Thanks, everyone, for pointing me in the right direction! Looks like I have more homework to do... I appreciate your help. Stay well!

Errol

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Tetrachromat and 1 guest