love air master - trying beta - plug in needs to be reinstalled?

Make requests for others to help test your instruments before they are ready for submission to the store

Moderators: Ralph, russ

Post Reply
Message
Author
Rojoyinc
Posts: 5
Joined: Sat Apr 03, 2021 5:02 pm

love air master - trying beta - plug in needs to be reinstalled?

#1 Post by Rojoyinc » Sat Apr 03, 2021 5:04 pm

I'm using the beta (first I tried air manager) I purchased a small touch monitor. (wow) anyway. When it works it's great. But often it won't work?
It seems to need me to REINSTALL the FS2020 plugin? Is this normal? Seems like once done it would stay?

User avatar
Ralph
Posts: 5107
Joined: Tue Oct 27, 2015 7:02 pm
Location: De Steeg
Contact:

Re: love air master - trying beta - plug in needs to be reinstalled?

#2 Post by Ralph » Sat Apr 03, 2021 5:48 pm

Make sure that you're using the latest version: http://siminnovations.com/wiki/index.ph ... ugins_BETA
Then there's our connection issue guide: http://siminnovations.com/wiki/index.ph ... n_problems
The problem is most probably caused by the firewall.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest