Create/Edit

Help and techniques for creating Air Manager Instrument Graphics

Moderators: Ralph, russ

Post Reply
Message
Author
stantona@cox.net
Posts: 18
Joined: Thu Apr 16, 2020 1:15 am
Location: Dana Point

Create/Edit

#1 Post by stantona@cox.net » Wed Mar 03, 2021 11:26 pm

I know this is very basic and I apologize for having to ask. How do you get the instruments that I have to show when the Create/Edit tab is selected. For example, I have some C182 paid panels that I am using and the instruments for the panels show under the Panels tab (first tab) but when I go to the Create/Edit tab they aren't there. Thanks so much. Alex

User avatar
Ralph
Posts: 5074
Joined: Tue Oct 27, 2015 7:02 pm
Location: De Steeg
Contact:

Re: Create/Edit

#2 Post by Ralph » Thu Mar 04, 2021 4:55 am

Found this with the search function: https://siminnovations.com/forums/viewt ... dit#p29199

JackZ
Posts: 1849
Joined: Mon Feb 22, 2016 1:02 pm

Re: Create/Edit

#3 Post by JackZ » Thu Mar 04, 2021 10:56 am

Per definition, « paid panels » are « copy protected » to avoid piracy to some extent.
No wonder why the code is unavailable.
My YouTube Chanel on the A320 (Real SOPs by an Airline Pilot IRL):
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... 0Q6SBASRqJ

stantona@cox.net
Posts: 18
Joined: Thu Apr 16, 2020 1:15 am
Location: Dana Point

Re: Create/Edit

#4 Post by stantona@cox.net » Fri Mar 05, 2021 5:02 pm

Thanks guys, fair enough. But it appears that there should be a note in the AM manual to that fact. It didn't occur to me but it does make sense. And since it didn't occur to me I spent a lot of time trying to get the instruments to show and while some "paid for" panel instruments did show, some did not. I appreciate the replies. It did help.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest